Meevliegen

Bij de Kennemer Zweefvliegclub op vliegveld Langeveld nabij Zandvoort is het mogelijk om mee te vliegen en kennis te maken met zweefvliegen. De woensdagavond vanaf half april tot half september is hiervoor speciaal gereserveerd. We beginnen om zes uur en vliegen door tot zonsondergang. Je vliegt mee met een ervaren zweefvlieger en krijgt bovendien algemene informatie over het zweefvliegen.

AANDACHTSPUNTEN

  • De KZC biedt kennismakingsvluchten aan van half april tot en met begin september.
  • De kennismakingsvluchten vinden plaats op woensdagavond.
  • Een vlucht duurt ongeveer 7 minuten.
  • De maximale lengte van een passagier om mee te kunnen vliegen is 1.90 meter.
  • Het maximale gewicht van een passagier om mee te kunnen vliegen is 95 kg met kleren aan.
  • Als je vlucht gecanceld wordt, bijvoorbeeld door slechte weersomstandigheden, wordt je voucher vrijgegeven en kun je de vlucht opnieuw inplannen.
  • Op de dag van je vlucht is vanaf 16.00u in de gele banner op de voorpagina van onze website (kzc.nl) te lezen of de vlucht door gaat.
  • Het voucher blijft altijd geldig tot je hebt gevlogen.
  • Als je vragen hebt over meevliegen stuur dan een mail naar meevliegen@kzc.nl.


KOSTEN EN INPLANNEN VLUCHT

Voor het maken van een vlucht vragen wij een donatie van € 60,00. Leuk om cadeau te geven of zelf te houden.

Als je een voucher cadeau hebt gekregen, dan kun je deze inwisselen en daarna zelf online een afspraak inplannen. Mocht je besluiten om lid van onze vereniging te worden, dan worden de kosten van jouw kennismakingsvlucht in mindering gebracht op de contributie.

Na je bestelling kun je direct of op een later moment HIER een vlucht kiezen. Ook kun je de bestelde vlucht(en) cadeau geven aan iemand anders. Ga dan na het aanmelden naar sub-menu optie "Mijn vluchten" onder je naam.

Heb je zelf een vlucht cadeau gekregen, dan kun je deze code HIER inwisselen

Let op: Om een kennismakingsvlucht te bestellen en in te plannen is het noodzakelijk om een account aan te maken.
 

NIEUWSBRIEF

We hebben per seizoen maar een beperkt aantal vluchten beschikbaar. Daarom is het niet mogelijk om het gehele jaar kennismakingsvluchten te bestellen of te in plannen. Als je je opgeeft voor onze nieuwsbrief ontvang je van ons een mail op het moment dat er nieuws is wat betreft de beschikbaarheid van kennismakingsvluchten.

Klik HIER om je op te geven voor deze nieuwsbrief.
(Je gegevens zullen alleen worden gebruikt voor het versturen van nieuws over de kennismakingsvluchten (één of enkele keren per jaar) en niet op een andere manier worden gedeeld met derden).
 

GROEPEN

Wil je een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren? Ook dat kan bij ons! Voor groepen vanaf 15 personen organiseren wij doordeweeks speciaal voor jullie een vliegdag. Deze kun je eventueel combineren met een barbecue afsluitend aan het vliegen! Mail hiervoor naar meevliegen@kzc.nl.
 

UITLEG

Voor een uitgebreidere uitleg, klik HIER!


KMV site

Klik hier om naar de website te gaan om vouchers te kopen en vluchten te boeken

We hebben een apparte website waar je na registreren kunt inloggen. Daarna kun je vouchers kopen en je vlucht inplannen.
Als je een vlucht cadeau hebt gekregen, dan kan je die daar inwisselen.
Ook kan je daar een overzicht krijgen van de beschikbare vluchten.

Let op!!: Er wordt een nieuw tabblad geopend in jouw webbrowser.

Mededeling: Het is op dit moment niet mogelijk om vluchten te kopen.